GlasserviceBrouwer.nl
Glasservice Brouwer b.v. Industrieterrein de Overmaat 8, Arnhem-Zuid. Tel: 026-32 72 200
Home
Contact
Leverings voorwaarden
Glas voorwaarden
Betalingen
Bezorgen / Afhalen
Overige
Glas toepassingen
Glas
Party
Vuurwerk
Hier bent u nu;
CLEARSHIELD
Waarom is het belangrijk het glasoppervlak te beschermen?
Nieuw glas is helder, briljant en transparant, gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Maar in de loop van de tijd verandert dit, want in tegenstelling tot de publieke opinie is een glasoppervlak niet helemaal glad.
Onder de microscoop bekeken, heeft glas een ruw oppervlak, vergelijkbaar met een kraterlandschap met pieken en dalen.
Verontreinigingen vullen de dalen, reageren chemisch op het glas en vormen een vaste verbinding met het oppervlak. Vervolgens wordt het glas smerig, verkleurt, verliest aan transparantie en is nog maar met heel veel moeite te reinigen en schoon te houden.
Hoe functioneert ClearShield;

ClearShield gaat met het glasoppervlak een sterke chemische verbinding aan en wordt zo tot een vast bestanddeel van het glasoppervlak. ClearShield volgt de contouren van het glas en is kleiner dan een micron dun. Belangrijk is, dat ClearShield zich alleen met glas of glasachtige oppervlakken verbindt.
Met andere oppervlakken gaat ClearShield geen verbinding aan en kan hiervan met warm water worden afgewassen. Het teflonachtige ClearShield oppervlak verhinderd verregaand het aanhechten van vuil en kalk, alsmede de schadelijke invloed van milieuvervuilingen. Deze bescherming houdt zo langdurig, dat het behandelde glas als gevolg daarvan zeer gemakkelijk is te onderhouden en beduidend eenvoudiger is te reinigen.
Dus wilt u uw glasoppervlakken beschermen dan kunnen wij voor u ClearShield aanbrengen op alle nieuwe gezandstraalde ruiten, douche- deuren en cabines en op enkel- en dubbelglas.
Doet u het liever zelf dan hebben wij voor u een complete set, inclusief handleiding voor het schoonmaken tot het aanbrengen van ClearShield, voldoende voor 1,4 m2.
Deze sets kosten 42,95 per stuk incl. BTW.
Glasreiniger;
De beste glasreiniger voor een perfect resultaat. Inhoud 1 liter.
per stuk € 6,25
3 stuks € 17,95
Design by Brouwer
Copyright Glasservice Brouwer b.v.